Boek van Betekenis

De praktische gids van Moment van Betekenis is voor iedereen die voor het eerst een liefdesviering maakt en daar concrete handvatten bij zoekt, of voor ervaren vieringmakers die behoefte hebben aan frisse ideeën en inspiratie.

Je bent gevraagd de huwelijksceremonie van dierbaren te leiden en je hebt ja gezegd. Wat nu? Wat moet er allemaal gebeuren en in welke volgorde moet je het aanpakken?

Voor deze situatie heb ik een boek geschreven!

Dit boek geeft je alles wat je nodig hebt:

Deze gids is uniek omdat hij niet alleen compleet is maar ook bijzonder concreet. Met dit boek wordt elke bruiloft een feest – voor het bruidspaar én de ceremonieleider!

Lees de inleiding en inhoudsopgave om een eerste indruk te krijgen.

Wil je het boek kopen?

Hieronder kun je de paperbackversie bestellen voor €21,50 exclusief verzendkosten. 

Je kunt ook het e-boek kopen via Kobo (voor je e-reader) of Amazon (voor andere schermen, met de Kindle-applicatie) voor €8,99.

Veel plezier met het voorbereiden van de ceremonie!

Bestel het boek van Betekenis


Praktische Gids - Een hele eer, een hele klus - Paperback
€ 21,50

Verzendkosten € 4,50
Totaal


Voor buitenlandse klanten

Wil je het boek naar het buitenland verstuurd hebben? Gebruik dan niet het bestelformulier, maar mail je bestel- en adresgegevens. Vertel ons ook of je het pakket met of zonder track & trace wilt ontvangen. Je krijgt een melding van de verzendkosten voordat we de zending definitief maken.

Dit zeggen mijn klanten erover

“Nuttige tips in duidelijke taal. Gaf me veel zelfvertrouwen voor het trouwen. Aanbevolen voor iedereen die zijn taak als BABS serieus neemt.”

 

“Sophie, wat heb je toch een ontzettend mooi en wijs boek geschreven! Een aanrader voor alle aanstaande bruidsparen en ceremonieleiders, trouwambtenaren en zelfs ook voor kerkelijk leiders!

 

“Sophie is duidelijk heel ervaren op dit gebied. Het boek is praktisch, gedetailleerd maar ook lekker leesbaar. De perfecte voorbereiding als je gevraagd wordt een trouwceremonie te leiden. Sophie wijst me in haar tips op dingen die ik zelf echt niet had kunnen bedenken maar die heel waardevol zijn.”

 

Ben je enthousiast?

Het boek alleen toch niet genoeg? Wil je toch begeleiding? Kijk dan naar de speechhulp van Moment van Betekenis of boek een training. Je kan ook altijd contact opnemen.

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?