De Onweerstaanbare Werkgever #1

In de allereerste aflevering van mijn podcast De Onweerstaanbare Werkgever interview ik Jeroen van Rossum. Ik spreek hem in zijn rol als ‘Chief Human Resources Officer’ van JEX, oftewel, zoals hij zelf zegt, ‘bedrijfspapa’. JEX is een technische startup die afgelopen twee jaar van 35 naar 300 medewerkers is gegroeid.

Een onweerstaanbare werkgever durft Jeroen ‘zijn’ JEX wel te noemen. In ons gesprek vertelt hij wat daar volgens hem de succesingrediënten voor zijn. “Die zitten bij ons in de soep!”

We hebben het over dienstbaar leiderschap, over een vaak gemaakte fout bij nieuwe leidinggevenden en het aanstellen daarvan, en over wat de belangrijkste taak van een leidinggevende nou eigenlijk is.

Twee lievelingszinnen uit ons gesprek:

“Liefde geven is geen vies woord op de werkvloer; het is onderdeel van je takenpakket als leidinggevende.”

“De baas spelen is écht iets anders dan leiding geven.”

Voor de rest is het een waanzinnig inspirerend gesprek, dat je misschien twee keer moet beluisteren omdat Jeroen zoveel concrete tips geeft. Zeker aan het einde komt er in razend tempo nog een berg concrete adviezen.

Dus, werkgevers en leidinggevenden die graag góede werkgevers en góede leidinggevenden willen zijn, opgelet! Deze podcast moet je geluisterd hebben.

Veel luisterplezier en beste groet, van Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?