De Onweerstaanbare Werkgever #14

Rogier Verdier is een heel blije werknemer. Hij werkt nu anderhalf jaar voor Audittrail in Leiderdorp (Zuid Holland), een adviesbureau op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Audittrail is zijn vijfde werkgever in 25 jaar en Rogier kan heel goed uitleggen wat oprichter, directeur en werkgever Jorrit van de Walle zo goed doet: 

  1. Hij geeft zijn werknemers een grote maat van autonomie. 
  1. Bij het aannemen van nieuwe mensen, kijkt hij niet zozeer naar opleidingsniveau en skills, maar vaart op zijn onderbuik, op gedeelde waardes en de menselijke klik, ook met de beoogde teamgenoten.  

Een paar mooie citaten uit ons gesprek: 

  • Vertrouw! 
  • Vertrouw mij als jouw werknemer. Stuur op output. Vertel me welk resultaat je wilt zien en wanneer ik dat moet aanleveren, en laat mij dan gaan. Ik weet zelf heel goed wat ik nodig heb om optimaal te presteren. (Dus niet: micro-managen.) 
  • Vertrouw jezelf en je onderbuik als werkgever bij sollicitaties. Je weet heel goed wat je nodig hebt. Staar je niet blind op cv’s maar lees de brieven, haal daar een bepaald gevoel uit en durf daarop te varen. 
  • Ga voor de synergie tussen werkgever en werknemer. Denk: wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Hoe kunnen wij elkaar versterken? In ons gesprek heeft hij hier ook een mooi voorbeeld van. Een echte ‘smelt’ervaring! 

Ga je mee? Luisteren naar deze blije werknemer 😊 

Groet! Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?