De Onweerstaanbare Werkgever #2

In de tweede aflevering van mijn podcast interview ik Anita Buwalda LLB/BBA Buwalda. Zij is senior personenschade expert bij Overtoom Juristen. Zij en haar collega’s begeleiden mensen die een ongeluk hebben gehad met de financiële, juridische en administratieve verwerking ervan.

Anita en haar vier collega’s zijn héél erg blij met hun werkgever Jasper Overtoom, LL.M. en in deze aflevering vertelt Anita, mede namens haar collega’s, wat Jasper zo goed doet. We hebben het over vrijheid, vertrouwen, controle en nog veel meer.

Interessant is dat Anita heel lang voor de grootste werkgever van Nederland werkte, de Nationale Politie, en heel bewust koos voor deze, veel kleinschaligere, werkgever.

Een paar lievelingszinnen uit ons gesprek:

“Jasper is niet zomaar een werkgever. Er waren veel andere aanbiedingen waar ik meer salaris en bijvoorbeeld een auto van de zaak kon krijgen, maar ik kies om voor hém te werken.”

“Hij is wel echt een voorbeeld van goed werkgeverschap en werkgeluk voor zijn medewerkers.”

“Geef me de ruimte en ik ga voor je rennen.”

“Je gaat ontzettend in je eigen leiderschap staan.”

Weet je wat deze episode extra bijzonder maakt? Werkgever Jasper zelf wist niets van deze opname! Deze aflevering is hem aangeboden als cadeau, als teken van waardering van zijn blije medewerkers. Is dat niet prachtig!

Wil jij als leidinggevende ook zulke blije medewerkers? Laat je dan inspireren door mijn podcastserie en ontdek wat een werkgever onweerstaanbaar maakt.

Veel luisterplezier en beste groet! van Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?