Persoonlijke Rituelen

Geen zin in kromme tenen door een slechte Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand die ongepaste grapjes maakt of een saaie onpersoonlijke speech houdt?

Moment van Betekenis helpt mensen stilstaan bij wat ze belangrijk vinden op een manier die bij hen past. Wij doen dat door samen een ceremonie op maat te maken.

Door je te helpen de juiste woorden te vinden voor jullie bijzondere moment.

Sommige momenten vragen werkelijke aandacht. Eerlijkheid. Je wil daar iets heel bijzonder en moois van maken, maar het mag niet te zwaar worden. Het moet een beetje luchtig zijn, en er mag ook gelachen worden. Dat is dan ook waar wij voor staan.

Moment van Betekenis is er voor mensen die:

Wat kun je verwachten als je een persoonlijk ritueel op maat gaat maken met Moment van Betekenis?

Spreekt dit je aan?

Dit zeggen mijn klanten erover

Dit is wat enkele van onze klanten zeggen over ceremonies die zijn vormgegeven door Moment van Betekenis:

“Sophie hebben wij ervaren als professioneel en zeer begaan. Ze heeft duidelijk weten te verwoorden wat onze wensen waren. Ze heeft haar eigen stijl en schroomt niet om een vleugje humor erbij te doen, zonder het doel uit het oog te verliezen. We zijn erg blij geweest met haar bijdrage aan onze onvergetelijke dag!”

Catrien en Ferry

“Sophie is er voor mensen die meer zoeken, diepgang willen. Een leuk iemand met een goed verhaal. Het viel onze gasten vooral op hoe goed Sophie in de materie zat. Een persoonlijk verhaal, en heel mooi verteld. De top voor ons was je hele voorbereiding, het hele voorwerk. Je bereidt je extreem goed voor. Alle gesprekken die we hebben gevoerd, hoe nauwkeurig je dat deed, en hoe diep je op dingen ingaat. Een stamboom tekenen, ons nog ieder apart na bellen om nog meer te horen over hoe we samen zijn gekomen. Dat is zeker jouw kracht. Sophie is meer dan een trouwambtenaar, maar iemand die alles eromheen snapt.Op zijn minst het geld meer dan waard.”

Joris en Josephine

“Ons moment was zeer intiem, mooi, emotioneel en bijzonder. Ook al was Sophie de “vreemdeling” in de groep, het voelde van begin tot eind allemaal goed. Een enorme kwaliteit van Sophie om tegelijkertijd heel zichtbaar te zijn tijdens haar toespraak over ons en het leiden van de ceremonie, maar ook “onzichtbaar” te zijn op momenten dat het om die liefde binnen onze families ging.”

Maartje en Harry

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?