Inspirerende sessies die de betrokkenheid vergroten

De inspiratiesessies van Moment van Betekenis zijn er voor leidinggevenden die begrijpen dat ze hun werknemers regelmatig moeten voeden met frisse ideeën omdat dat de energie en inzet een boost geeft.

Waarom zou je dat willen?

Waarom zou je dat willen, inspirerende sessies die de betrokkenheid vergroten? Jullie werken allemaal hard en dat is goed. ‘Productie draaien’ is nodig want dat is de kern van jullie werk. Toch is het waardevol om af en toe stil te staan en met elkaar te checken: zijn we nog op de goede weg met elkaar? Zijn de doelstellingen helder? Hebben we nog wel dezelfde doelstellingen? Verstaan we elkaar nog? En, belangrijk: hebben we het nog leuk met elkaar?

"Wie nooit stilstaat en om zich heen kijkt, kan ongemerkt uit koers raken."

Een goede inspiratiesessie verfrist en geeft je werkmotivatie een impuls. De leidinggevende die zijn werknemers de gelegenheid geeft een energieboost te halen, laat ze bijtanken. Daarna zetten ze zich weer met frisse energie in voor de zaak.

Wat is het resultaat van een inspiratiesessie van Moment van Betekenis?

Waar kan zo’n inspiratiesessie over gaan?

Moment van Betekenis biedt inspiratiesessies op maat, zowel qua vorm (interactief of niet, tijdsduur, online of live, binnen of buiten) als qua onderwerp. Er kan van alles. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden en aarzel niet je voorkeur of interesse uit te spreken.

Eerdere inspiratiesessies gingen over:

In al dit soort gevallen kan Moment van Betekenis helpen

Dit zeggen mijn klanten erover

“Echt een Sophie bijeenkomst, relaxed én het ging ook nog ergens over!”

“Sophie is professioneel, goed voorbereid en heel ontspannen. Zij geeft voldoende stof tot nadenken.”

“De creatieve aanpak van Sophie en de fijne groep waarin het plaatsvond maakte dat ik tot een voor mij belangrijk inzicht kwam.”

“Deze inspiratiesessie is geschikt voor iedereen die van de natuur houdt en daar meer mee wil doen. Dit gun ik iedereen!”

Deze organisaties gingen jou voor

Ben je enthousiast?

Heb je een vraag, wil je ergens meer over weten of weet je al zeker dat je met Moment van Betekenis zaken wilt doen? Wat goed! Wees welkom. Bel, mail of vul het contactformulier in en ik reageer zo snel mogelijk.

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?