Mensen die zich verbonden voelen met de zaak

Het maatwerk van Moment van Betekenis is er voor alle strategisch en persoonlijk uitdagende situaties waar je als leidinggevende voor komt te staan. Je weet dat het belangrijk is ze de juiste aandacht te geven omdat dat grote invloed heeft op het draagvlak voor de zaak.

Waarom zou je dat willen?

Waarom zou je dat willen, mensen die zich verbonden voelen met de zaak?

Inmiddels is in onze samenleving gelukkig duidelijk dat werknemers geen nummers zijn maar mensen; dat ze een hart hebben; en dat, als het jou als leidinggevende lukt om dat hart te verbinden aan de zaak, je de wereld hebt aan je personeel!

Je personeel is binnen jouw organisatie het belangrijkste. Niet je processen, niet je materialen, niet je klanten: je mensen zijn het belangrijkste, want zij moeten het werk doen. 

Zorg dus goed voor ze, zorg dat ze zich gezien voelen, zich verbonden voelen met elkaar en met jou als leidinggevende, zorg dat ze voelen dat ze een betekenisvolle bijdrage leveren aan het grotere geheel, en ze gaan lopen voor de zaak! 

En ze krijgen er nog energie van ook! Iedereen blij.

Het klinkt misschien makkelijk maar het is geen trucje dat je zomaar even doet. Het vraagt namelijk ook van jou als leidinggevende dat je met je hart aan boord stapt. Dat kan een uitdaging zijn.

Durf jij het aan? Voel je dat dit de juiste aanpak is voor jou en je organisatie? Of wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Wat voor strategisch en menselijk uitdagende situaties?

Moment van Betekenis helpt je bij ‘strategisch en menselijk uitdagende situaties’: alle situaties die gevoelig liggen en waarvan je weet, of door schade en schande hebt geleerd, dat de toon nauw luistert.

Voorbeeldsituaties

In al dit soort gevallen kan Moment van Betekenis helpen

Dit zeggen mijn klanten erover

“Met jouw natuurlijke interesse in mensen en stijl van presenteren bied je net dat beetje meer wat een Moment nog mooier maakt.”

“Je bent een mooi mens in vele opzichten. Je hebt echt een mooie energieke, inhoudelijke goede workshop neergezet. Complimenten.”

“Hoe maak je een bijeenkomst waar mensen nog jaren over praten? Dat is Sophie haar vak”

“Sophie stelt jou DE vragen zodat je voelt wat er echt aan de hand is, en helpt je jouw verhaal te vertellen.”

Wat levert het jou op?

Waarom zou je Moment van Betekenis inzetten? Wat is het resultaat?

Deze organisaties gingen jou voor

Ben je enthousiast?

Heb je een vraag, wil je ergens meer over weten of weet je al zeker dat je met Moment van Betekenis zaken wilt doen? Wat goed! Wees welkom. Bel, mail of vul het contactformulier in en ik reageer zo snel mogelijk.

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?