Mijn ideale werkdag

Dát was een werkdag zoals ik ze vaker zou willen! Trage start ivm meivakantie, dus 9u40 pas weggelopen bij de BSO. 

Miniwandeling en -meditatie op mijn lievelingsbankje. 

Want om 10u een online intakegesprek. 

En niet zomaar een gesprek, een dubbel intakegesprek! Een vrouw klopt bij mijn beide loketten van betekenis aan: met zowel een zakelijk als een privé verzoek. Deze wisselwerking is goud en mag wat mij betreft groeien.

Via een collega had ze gehoord dat zij en haar verloofde, beide eerder introvert, geen genoegen hoefden te nemen met de standaard huwelijksceremonie, en dat er iets op maat gemakt kon worden dat bij hen past, gemaakt door iemand die hier sensitief voor is en er veel ervaring mee heeft. Yep, that’s me!

Terwijl ze op mijn website keek, kwam ze erachter dat ik óók iets kon betekenen voor haar team en de volgende teamsessie. Na de nodige trainingen feedback geven zijn ze nu namelijk toe aan wat anders; wat meer diepgang en verbinding .

Concreet waren ze op zoek naar iemand die hen kan helpen samen het gesprek aan te gaan over hun identiteit, kernwaarden en onderlinge omgang, en hoe ze zichzelf als afdeling binnen de organisatie willen positioneren. Even de tijd nemen met elkaar en voor reflectie, waarbij ook ruimte is voor de onderstroom. Yep, dat kan ik ook! En hoe!

Toen uit lunchen met de inspirerende 🔴 Marie José 🟡 Holtkamp 🟢 om samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Toen een wandelende 1op1 met Francis Frionnet – Beeldconcept specialist, naar aanleiding van een onderscheiding die ik kreeg en waar hij over gaat schrijven. 

Op de terugweg met de fiets, op een kruispunt met mijn camera staan stoeien om een foto van mezelf te maken op deze ideale dag. Hieronder het resultaat.

Om vervolgens om 17 uur, op tijd, monter en tevreden over deze zakelijk en vervullende dag, weer thuis te komen.

Ik hoú van zoveel buiten zijn op een werkdag!

Zie jij ook ergens een dubbele opdracht voor me? Een bewuste leidinggevende die zowel zakelijk als privé iets belangrijks heeft om bij stil te staan? Verwijs maar door! Een dag die zo start, kan niet meer kapot.

Blije meigroet, van Soof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?