Mijn Podcast, De Onweerstaanbare Werkgever

Jaaa ik ga het nu bekend maken! Lieve mensen, ik start een podcast! De opnames zijn in volle gang. Hij wordt op 1 september gelanceerd en vanaf dan publiceer ik elke twee weken een nieuwe aflevering. 

Hij heet: De Onweerstaanbare Werkgever 

Het concept: aan de hand van interviews ga ik op zoek naar de ingrediënten die een werkgever tot een onweerstaanbare werkgever maken. Eentje waar je graag voor werkt en voor blijft werken, ook als er andere aanbiedingen zijn. 

De beoogde luisteraars zijn: werkgevers en leidinggevenden die in deze tijd van arbeidsmarktkrapte willen weten hoe ze mensen -intrinsiek en concreet- kunnen verbinden aan hun zaak. 

Dit type mensen interview ik: 

[-] Onweerstaanbare werkgevers 

[-] Wanabe onweerstaanbare werkgevers 

[-] Mensen die werken voor een onweerstaanbare werkgever, oftewel super blije werknemers 

[-] Experts zoals ikzelf, met een visie op het werkgeverschap van de toekomst en die daar graag over vertellen. 

Waarom ik dit doe? Omdat ik van mensen houd en iedereen een fijne werkgever gun; omdat het leven zoveel fijner is als je gewoon lekker in je werk zit. Omdat leiders vaak niet weten wat ze verkeerd doen, maar als ze geholpen willen worden, is er hoop en help ik ze graag. In mijn podcast gaan we dan ook voor praktische handvatten. Tot slot omdat vragen stellen mijn lievelings is😊 en omdat velen al jaren zeggen dat ik iets met mijn mooooooie stem moet doen! 

Er staan al gave, inspirerende, grappige, toegewijde mensen op de interviewlijst. Wil jij er ook op of heb je een tip? Stuur me (geen bericht op LinkedIn maar) een mail naar Sophie@MomentvanBetekenis.nl

Enthousiaste groet! van Sophie 

#podcast #deonweerstaanbarewerkgever #goedwerkgeverschap #leidervandetoekomst #mensenverbinden #arbeidsmarktkrapte 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?