Reflectie kan in allerlei soorten en maten.

Reflectie bied ik in allerlei soorten en maten. Zijn jullie een team doorgewinterde psychotherapeuten? Dan kunnen we tussen 9 en 17 uur heel diep gaan. Zijn jullie een heel ‘blauw’ of juist ‘rood’ team, dat nog niet eerder stil stond bij wat jullie als team, en ieder als mens, drijft en bindt? Dan beginnen we met een snuffelworkshop van twee uur. Geeft niks, we doen wat past bij de situatie, de mensen en de wensen. Maatwerk heeft in mijn ogen de grootste impact en levert de beste resultaten. En smaakt het na de snuffelworkhop naar meer? Dan kom ik na een kwartaal terug en maken we een verdiepende slag. Reflectie kan in allerlei soorten en maten. 

Mijn werk? Mensen helpen na te gaan wat ze belangrijk vinden in leven en werk, door reflectiemomenten te begeleiden. 

Het effect? Als je weet wat je wilt en nodig hebt, kun je beginnen dat te organiseren, en word je (werk/)gelukkiger. 

Waarom ik dit doe? Het leven is mooi. Ik geloof niet dat het bedoeld is om te ploeteren. Je mag best proberen gelukkig te worden. Het leven is in mijn ogen ook niet bedoeld om al rennend met je neus in een scherm aan je voorbij te laten gaan. Voordat je het weet lig je op je sterfbed en heb je spijt. Bewustleven en af en toe stilstaan zijn dus belangrijk. 

Krijg jij ook al zin? In een pas op de plaats? Een hap adem tussen al het geren? Laat het me weten.  

Oh ja, en die workshops kan ik in vier talen geven: Frans, Nederlands, Duits en Engels. Zoals van de week, bij een internationale organisatie met een drietalig team. Zie foto. 

Dag dag! Sophie 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?