Soof gaat op de camping werken!

Een mooie klus van verbinding en vriendelijkheid. De casus is als volgt: een recreatieoord wisselt van eigenaar. Na vier jaar verwaarlozing mag er een mensvriendelijkere wind gaan waaien, en ik ben gevraagd om de medewerkers (receptie, technische dienst, zittende en nieuwe) daarin mee te nemen en te trainen.

Met ingang van 1 juni ga ik een à twee dagen per week meedraaien op de camping. Daar zijn en rondlopen; gesprekken voeren; verbindend gedrag voordoen (=impliciet onderwijs), en er soms een groepsmoment aan wijden (expliciet onderwijs). 

Mijn eerste deeltijd opdracht voor een wat langere periode dus. En zo wil ik er wel meer. Deze (relatieve) vastigheid geeft welkome rust in mijn ondernemersbestaan.

Dus. Is er bij jullie in de organisatie ook voor wat langere tijd aandacht nodig voor de menselijke verbinding? Ik kan komen helpen.

Carst Teiwes noemde mij eens ‘olievrouwtje’ en zo zie ik mijzelf ook: ik help jou als leidinggevende aan de af en toe hoognodige smeerolie, of onderhoudsbeurt, als het om je mensen, hun onderlinge verbondenheid en motivatie voor de zaak gaat. Dat kan met interventies, maar dus ook als freelancer , zo blijkt.

Verbindende groet! van Soof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?