Een toespraak die luisteraars aan jouw zaak verbindt

De speechhulp van Moment van Betekenis is er voor mensen die gaan spreken in het openbaar en willen dat dat goed gaat, omdat ze weten dat een toespraak draagvlak kan maken of breken.

Geldt dit voor jou?

Waarom zou je dat willen?

Waarom zou je een toespraak willen houden die mensen aan jouw zaak verbindt? Nou, je hebt spreken en spreken.

Je hebt toespraken waar luisteraars beleefd hun mond houden tot je klaar bent, en daarna zo snel mogelijk hun veel interessantere gesprek voortzetten. Vraag je ze achteraf waar het over ging, kunnen ze dat niet navertellen.

Je hebt tenenkrommende toespraken, die veel te lang zijn en/of ontzettend saai. Waar mensen blij zijn als hun glas aan het begin vol genoeg is, of waar ze gaandeweg op hun telefoon gaan zitten omdat ze zich vervelen.

Je hebt toespraken die verkeerd landen. Een boodschap die voor de luisteraars belangrijk is en gevoelig ligt, wordt onvoldoende subtiel overgebracht en zet kwaad bloed. Na zo’n toespraak ben je een hele tijd kwijt met repareren.

Je hebt ook toespraken die de aandacht van de luisteraars vanaf het begin grijpen; die interessant zijn om naar te luisteren omdat ze een duidelijk onderwerp hebben, herkenbare beelden schetsen en omdat er humor in zit.

Deze toespraken blijven tot het einde boeien, zijn inspirerend en positief onderscheidend. Als je mensen achteraf vraagt waar het over ging, kunnen ze de kernboodschap reproduceren. Dat is handig, dan heb je het woord niet voor niets genomen: je boodschap is geland. 

Kortom: je toespraak heeft draagvlak gecreëerd voor jouw zaak en draagt zo bij aan haar succes.

Moment van Betekenis helpt je aan zo'n boeiende verbindende toespraak.

Wat zijn de opties?

Moment van Betekenis is gespecialiseerd in maatwerk en biedt verschillende soorten speechhulp, altijd afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt. Dus we overleggen altijd eerst.

Grofweg zijn de volgende soorten hulp te onderscheiden:

Opstarthulp

Review

Begeleiding bij het
hele schrijfproces

Live prestatie
oefenen

Benieuwd welke hulp bij je past?

Dit zeggen mijn klanten erover

“Sophie haar telefonische brainstormsessies al hielpen mij mijn gedachten te structureren. Haar tips waren heel goed bruikbaar en enthousiasmerend. Het contact verliep uiterst plezierig.”

“Door het gesprek met jou en de tips die je me gegeven hebt lukte het me om tot de kern te komen. De chaos aan losse gedachten in mijn hoofd werd door jouw manier van werken en doorvragen, op een fijne manier geordend tot een krachtige en bondige speech.”

“Ik kijk nog steeds met plezier terug op het hele proces, van schrijven tot speechen. Ontzettend bedankt Sophie, zonder jou was me dit niet zo gelukt. Je levert een dienst van enorme betekenis, de investering meer dan waard!”

Deze organisaties gingen jou voor

Ben je enthousiast?

Heb je een vraag, wil je ergens meer over weten of weet je al zeker dat je met Moment van Betekenis zaken wilt doen? Wat goed! Wees welkom. Bel, mail of vul het contactformulier in en ik reageer zo snel mogelijk.

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?