Indrukwekkend authentieke, verbindende publieke optredens

De trainingen van Moment van Betekenis zijn er voor leidinggevenden die zichzelf, hun collega-managers of hun medewerkers willen leren hoe mensen aan de zaak te verbinden. De trainingen zijn erop gericht de deelnemers te leren op een ontspannen manier authentiek en overtuigend te spreken, met als gevolg dat hun optreden indrukwekkend en verbindend is.

Waarom zou je dat willen?

Waarom zou je willen leren ontspannen, authentiek en overtuigend te spreken?

Ten eerste omdat het voor de luisteraars gewoon veel fijner is om naar iemand te luisteren die heeft geleerd ontspannen te zijn bij een publiek optreden. Iemand die niet alleen weet waar hij of zij het over heeft, maar ook heeft geleerd verstaanbaar te spreken, aansprekende voorbeelden te geven, niet langdradig te zijn en af en toe een grapje te maken. Misschien weet hij of zij zelfs hoe je succesvol de interactie met de zaal aangaat.

Er wordt zoveel gesproken voor groepen in ons werkzame leven. Als die optredens niet al te slecht zijn of misschien zelfs inspirerend, maakt dat het werk voor iedereen gewoon aangenamer. Bovendien komt de boodschap veel beter aan.

Belangrijker misschien is het volgende. Voor sommige managers of medewerkers hoort spreken voor groepen echt bij hun werk.

Ze treden regelmatig op bij strategisch of menselijk belangrijke momenten of als onderdeel van het verkoopproces.

Het draagt bij aan het succes van jullie zaak als zij van zo’n optreden een indrukwekkend authentieke belevenis maken die de ontvangers bijblijft; als zij mensen met hun optreden aan jullie zaak weten te binden, er draagvlak voor weten te creëren.

Hun optredens hebben grote impact op het succes van jullie zaak. Laat het een goede impact zijn!

Spreekt het je aan?

Overtuigend, authentiek én ontspannen spreken in het openbaar - dat leer je bij Moment van Betekenis.

Van snuffelworkshop tot meerdaagse training, van een-op-een-traject to groepsonderwijs: alles kan.

Alle trainingen van Moment van Betekenis worden op maat gemaakt voor jouw organisatie. Er zijn bestaande modules voorhanden maar er worden ook regelmatig nieuwe onderdelen ontwikkeld op basis van de hulpvraag. Dat maakt de trainingen van Moment van Betekenis zo effectief: op maat gemaakt, dus impact gegarandeerd.

In dit soort gevallen kan Moment van Betekenis helpen:

Voorbeelden van onderwerpen:

De stijl van de trainingen

Trainingen van Moment van Betekenis zijn een combinatie van veel oefenen, hard werken en veel lachen. Ze zijn interactief, er komt een scala aan praktische oefeningen aan bod en er is ruimte voor feedback, vragen en reflectie.

Wil je een training met een ander onderwerp?

Leuk! Creatieve uitdagingen zijn bij Moment van Betekenis altijd welkom.
Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Het resultaat

Waarom zou je Moment van Betekenis inzetten? Wat is het resultaat?

Spreekt het je aan?

Deze organisaties gingen jou voor

Dit zeggen mijn klanten erover

“De bijeenkomst was inspirerend en interactief, Sophie bracht de zaal met 650 mensen in beweging op een manier die ik nog nooit had meegemaakt. Dat vond ik knap! Daar moet je gewoon guts voor hebben! Daarom vroeg ik Sophie een training openbaar spreken te ontwikkelen voor onze Young Professionals. Nu is ze onze in house trainer.”

“Ik wist dat ik maatwerk nodig had en geen standaard trainingsbureau omdat de leerbehoeftes van mijn medewerkers erg uiteenliepen. Bovendien zocht ik iemand die mijn mensen kon helpen vanuit hun eigen kracht te spreken en niet alleen maar trucs zou overbrengen. Toen wist ik: ik heb Sophie nodig.” 

“We zijn gewend aan trainers die uit de business / commerciële hoek komen. Dat is Sophie duidelijk niet, en dat is prima. Zeker voor dit onderwerp.”

“Bedankt voor 2 leerrijke en leuke dagen. Wat we geleerd hebben is direct toepasbaar in de situaties waarin wij ons begeven.”

Bonus - Specialistische training

Indrukwekkend authentieke, verbindende vieringen maken

Moment van Betekenis heeft meer dan tien jaar vieringen op maat gemaakt bij levensmomenten voor particulieren, en geeft daar sinds 2017 les over.

Bij Moment van Betekenis kun je leren hoe je een indrukwekkend authentieke belevenis maakt op een belangrijk moment in het leven. Denk aan huwelijk, geboorte, dood, jubilea, herdenkingen. Een moment van betekenis dat zowel degene die centraal staan als alle aanwezigen eromheen een leven lang bijblijft. Een onvergetelijk en verbindend moment. Een herinnering van onschatbare waarde.

Wil je een workshop, training of inspiratiesessie voor trouwambtenaren, celebranten of andere vieringmakers? Of wil je voor jouw onderwijsinstelling een gastles over hoe je indrukwekkend authentieke vieringen maakt?

Of lees het boek!

Praktische gids om een liefdesviering vorm te geven

Moment van Betekenis is uitgever van de Praktische gids voor wie de huwelijksceremonie van een dierbare gaat leiden – een hele eer, een hele klus (Sophie Looijestijn – 2017).

Dit boek is voor iedereen die voor het eerst een liefdesviering maakt en daar concrete handvatten bij zoekt, of voor ervaren vieringmakers die behoefte hebben aan frisse ideeën en inspiratie.

Lees meer over dit boek

Ben je enthousiast?

Heb je een vraag, wil je ergens meer over weten of weet je al zeker dat je met Moment van Betekenis zaken wilt doen? Wat goed! Wees welkom. Bel, mail of vul het contactformulier in en ik reageer zo snel mogelijk.

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?