Wat doe je dan? Dan bel je Soof!

 Deze dappere freelance leidinggevende benaderde mij laatst. Hij had hulp nodig om zijn team aan de zaak te verbinden. Hij had een veranderopdracht gekregen van een directeur die 100% achter hem staat, maar de twaalf teamleden die hij mee moet krijgen, zitten niet echt op zijn boodschap te wachten. 

Wat doe je dan? 

Dan bel je Soof! 😊 

Dan gaan we wandelen, midden in het land als het moet (hij uit Brabant, ik uit Zuid-Holland). Ik neem dan thee, chocola en een appeltje voor je mee.  

Verder neem ik mee: mijn vragen, mijn oren, mijn aandacht, en mijn expertise in menselijke omgang. Achteraf spreek ik de samenvatting van mijn adviezen in, als je ze rustig wilt kunnen naluisteren. 

In dit geval was de oogst zes aandachtspunten. Één daarvan kon hij vier dagen later meteen inzetten bij een bijeenkomst. En weet je wat hij daarna appte? “Een succes! Aanpak werkt, blij mee.” 

Herken jij deze casus? Heb jij of iemand uit je netwerk ook hulp nodig om een team in jouw richting te bewegen? Ik als liefdevol kritische buitenstaander ben er voor je. 

Moment van Betekenis – verbindt mensen aan de zaak 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?