Werkwijze:
waarom en hoe?

Hoi, ik ben Sophie Looijestijn

Waarom?

Waarom zou je zaken willen doen met Moment van Betekenis? Wat brengt het eigenlijk?

Goede relaties met anderen, het gevoel onderdeel te zijn van een groter geheel en bij te dragen áán dat geheel, is wat ons mensen drijft. Dat mag niet vergeten worden. Een organisatie die dat vergeet, laat de ziel van de zaak verloren gaan.

Dat vind je misschien overdreven klinken, maar dat is het zeker niet. Want: zonder betrokken mensen behaal je uiteindelijk geen succes. Puntje bij paaltje heb je mensen nodig die hun bed uit komen voor De Zaak.

Dus. Mensen verbinden aan de zaak is belangrijk. Hoe krijg je dat voor elkaar? Dat is een hele kunst!

Én dat is mijn vak 😊 Ik breng mensen in beweging door de juiste snaar te raken. Kernwaarde daarbij is oprechte aandacht voor de mens. De mens áchter de werknemer / collega / baas / strategisch partner / leverancier.

Als leidinggevende heb je veel te doen, je hoofd en handen vol met allerlei belangrijke zaken, dus is het fijn dat ik je op dit gebied kan ondersteunen.

Hoe?

Wat kun je verwachten als we gaan samenwerken? 

Om te beginnen voeren we een persoonlijk intakegesprek. Daaruit destilleer ik een glashelder beeld van de huidige situatie, van je behoefte, van de doelen die je wilt bereiken en welke niet.

Op basis van dat gesprek maak ik een op jouw situatie en organisatie toegespitst voorstel, inclusief voorstel voor de timing en out of the box ideeën als je dat wilt (hoeft niet, kan wel).

Na jouw akkoord gaan we aan de slag. 

Ik neem je zo veel of weinig uit handen als je wilt. Zo nodig zet ik mijn samenwerkingspartners in. Jij blijft in principe mijn contactpersoon, je wordt betrokken bij alle belangrijke beslissingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en wordt het resultaat precies hoe jij het wilt.

Als je met Moment van Betekenis werkt, krijg je geen standaardverhaal of afgedraaid riedeltje. Wat we bedenken is op maat gemaakt dus het heeft gegarandeerd impact.

Samen verbinden we jouw mensen aan de zaak.

Spreekt het je aan?

Wie is Sophie eigenlijk?

Lees mijn verhaal en kom erachter waarom ik doe wat ik doe!

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?