Testimonial Marc Nijeboer

Na afloop van een persoonlijk traject met Marc Nijeboer, ontving ik deze testimonial van hem. Wat een waardevolle woorden en wat was dit leuk en inspirerend om te doen. Lees hieronder hoe Marc onze samenwerking heeft ervaren:

Mijn persoonlijk traject “Spreekvaardigheid en presentatie” met Sophie heeft mij veel opgeleverd.

Mijn probleem was dat ik geen ervaring had met het geven van presentaties en niet goed wist hoe ik dit moest aanpakken. Sophie heeft mij geholpen met de voorbereiding van een specifieke presentatie, en ze heeft algemene handvatten gegeven voor hoe je een presentatie voorbereidt en houdt. Ik wilde leren presenteren, communiceren met het publiek en tegelijk mijzelf blijven.

Mijn scepsis om de sessies met Sophie te doen was dat dit mijn eerste ervaring was met persoonlijke coaching. Ik had op internet gezocht naar iemand die mij kon begeleiden, maar werd gedemotiveerd door wat ik bij anderen op hun website zag staan. Gelukkig was de website van Sophie duidelijk, open en toegankelijk en hebben we voorafgaand aan onze eerste ontmoeting uitgebreid besproken wat we zouden gaan doen. Hierdoor verdween mijn scepsis direct en kreeg ik vertrouwen.

Ze heeft mij veel tips en tricks gegeven om te presenteren, zodat het natuurlijk aanvoelt en bij mij past. Ook hebben we achteraf de opname van een presentatie bekeken en besproken, waarbij ze me nog meer nuttige tips gaf.

Ik heb veel meer uit de sessies gehaald dan alleen beter leren presenteren. Het beste aan ons traject vond ik dat mijn hulpvraag centraal bleef staan, en dat er ook ruimte was voor mijn persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Sophies begeleiding heb ik als zeer professioneel ervaren. Ze heeft veel praktische ervaring en beschikt over veel kennis. Ze verwijst naar boeken en artikelen en past geschikte modules toe.

Ik zou dit traject zeker aanbevelen aan andere professionals. De aanpak is op maat gemaakt en Sophie gaat grondig met je in gesprek voordat ze aan de slag gaat.

Ik ben haar enorm dankbaar voor haar fijne en persoonlijke benadering. Ze is een heel mooi en puur persoon en het is bijzonder om door haar begeleid te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Moment van Betekenis
Louise de Colignylaan 1
2252 KL Voorschoten

Volg mij

Waar ben je naar op zoek?